Înființare SRL în Arad

Last modified date

Comment: 1

Ești din Arad și vrei să începi propria afacere? Te putem ajuta să îți înființezi propriul SRL / PFA în Arad, în câțiva pași simpli, online!

Firma Mea este o companie care oferă servicii complete pentru înființarea oricărui tip de firmă în Arad. Oferim servicii complete și pentru orice modificare care se poate efectua într-o firmă, cum sunt deschiderea de puncte de lucru, adăugare de coduri CAEN, înlocuire asociați sau administratori etc.

De ce să ne alegi pe noi:

Procedură 100 % online

Vei economisi timp! Totodată, îți oferă confortul de a semna și trimite actele necesare fără să fii nevoit să faci vreun drum la vreo instituție publica sau privată sau fără să fie necesară prezența ta în țară (dacă este cazul). În alte cuvinte, nu este necesar să mergi la Registrul Comerțului, notar sau în altă parte pentru a înființarea unui SRL / PFA în Arad.

Procedura online este de obicei mai rapidă și mai eficientă decât varianta tradițională, dar și mai puțin costisitoare, având în vedere că nu implică nici-un drum la nici-o instituție.

Procedură simplificată

Înființarea unei firme poate fi complicată pentru o persoană lipsită de o astfel de experiență. Parcurgerea procedurii implică un studiu pentru a afla cum trebuie să procedezi, un drum la Registrul Comerțului sau semnătură electronică, necesară pentru depunerea actelor online.

În acest context, te putem ajuta și scuti de problema formalităților, oferindu-ți cel mai simplu mod în care îți poți înființa un SRL / PFA în Arad și județul Arad, astfel încât să te poți concentra pe aspecte mai importante (atragerea de clienți, marketing etc.).

Înființarea unui SRL/PFA în Arad poate fi o adevărată povară pentru cei care optează pentru procedura tradițională, având în vedere traficul sau eventuale cozi la Registrul Comerțului.

Durată

Garantăm o înființarea rapidă a firmei, în maxim 5 zile lucrătoare. Cu o condiție: să ții pasul cu noi!

Consultanță gratuită

O înființarea rapidă nu înseamnă că se face rabat de la calitate!

Dosarele sunt gestionate de avocați cu experiență în dreptul afacerilor, fapt pe care Firma Mea l-a asigurat prin semnarea unui contract de colaborare cu o casă de avocatură.

Am învățat că fiecare business este unic, motiv pentru care ne adaptăm nevoilor tale și îți oferim consultanță personalizată pentru a te ajuta să îți îndeplinești obiectivele.[1]

Asistență pe tot parcursul procedurii

Nu ești singur. Echipa noastră stă la dispoziția ta pentru a răspunde întrebărilor tale și pentru a te ghida pe tot parcursul procesului de înființare a firmei

Cum funcționează?

Contactează-ne! Este cel mai simplu mod în care putem înțelege mai bine ce vrei să faci și să îți comunicăm recomandările noastre în funcție de opțiunile existente, iar astfel se conturează profilul firmei.

Pentru a înființa un SRL în Arad / județul Arad vom avea nevoie de o denumire, de cartea de identitate (asociați/administratori), și de un sediu pe raza orașului sau, după caz, a județului. Nu ai un sediu? Te ajutăm cu serviciul de găzduire se sediu social pe care îl oferim în Arad.

Îți redactăm actele, le semnezi, iar mai apoi le depunem noi la Registrul Comerțului din Arad. Acesta va emite nota de calcul, achităm taxa și ziua următoare se înființează firma. Pentru înființare PFA nu se percepe taxă de înregistrare.

Pentru mai multe informații referitoare la SRL, asociați / administratori, taxe datorate etc. clic aici! Pentru mai multe informații referitoare la PFA clic aici.

Ce trebuie să faci după ce îți trimitem actele?

După finalizarea procesului de înființare, vei primi toate documentele necesare și trebuie să îți deschizi un cont bancar, iar pentru aceasta vei avea nevoie de cartea de identitate a administratorului, certificatul de înregistrare (CUI) și de actul constitutiv.

Contabilitatea este ținută de un contabil. Societatea comercială cu răspundere limitată (SRL) este obligată să îl aibă.

Te putem ajuta!

Firma Mea te poate ajuta să parcurgi procedura de înființare a SRL/PFA în Arad, dar și cu sediul virtual, dacă este nevoie.

Alătură-te comunității noastre de antreprenori și transformă-ți visul în afacere.

Nu ezita, sună-ne!

Util: pe site-ul Firma Mea există multe informații utile legate de dreptul afacerilor, inclusiv cazuri practice soluționate de instanțele judecătorești, astfel că poți identifica soluții gratuite la problemele cu care te confrunți.


[1] Oferim consultanță pentru a lămuri aspecte comune și care nu implică un studiu suplimentar / aprofundat

Cristian Andrei

Cristian Andrei

1 Response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Post comment